98 57 57 01

Få et regnskabsprogram, der matcher netop dine behov

e-conomic er et komplet regnskabsprogram med alle de funktioner, du skal bruge for at få styr på din forretning. Din bogføring er hurtigt ordnet, momsopgørelse klares let, du kan oprette ordrer og sende rykkere, hvis du får behov for det.

Programmet er intuitivt og brugervenligt og gør dig i stand til at skrive og sende en faktura på ét minut. Så kan du bruge dine kræfter og ressourcer, hvor det giver dig mest værdi. Vores system er cloud-baseret, og dine regnskabsdata lagres online, så du kan bogføre, hvor som helst og når som helst.

Tilføj funktioner, når du får brug for dem

I takt med at dine behov ændrer sig, kan du skræddersy dit regnskabsprogram med tillægsmoduler, så det passer til dig. På den måde bliver din arbejdsdag mere effektiv.

Vælg fx vores scanningsmodul, hvor du kan tage billeder af dine bilag og uploade dem direkte online. Du får orden i dine kvitteringer og kan med et par klik finde bilagene frem igen.

Momsopgørelse med få klik

Momsopgørelse er ikke svært med e-conomic. Med få klik får du alle de momstal og det overblik, der er behov for, når du skal indberette til SKAT.

Lettere samarbejde med din revisor

Er I flere om regnskabet? Du kan altid give din revisor, bogholder eller samarbejdspartner adgang til at arbejde i dit regnskab – helt gratis. Og du bestemmer, hvor meget den enkelte bruger har lov til at lave i dit regnskab.

Det giver dig et fleksibelt og produktivt samarbejde med din revisor og bogholder, hvor de nemt kan give dig aktuelle råd til dit regnskab, fordi de kan tilgå systemet efter behov.

Lad e-conomic integrationer optimere din hverdag

e-comomic regnskabsprogram har i mere end 10 år udviklet integrationer sammen med markedets bedste partnere. Det kommer dig til gode i hverdagen. Som e-conomic-bruger har du adgang til et stærkt økosystem af programmer, der arbejder sammen ved automatisk at synkronisere dine data. Fx kan din webshop løbende synkroniseres med e-conomic, så du får fuldstændig overblik over omsætning og lager uden at skulle bruge timer på manuel indtastning.

e-conomic har i dag over 150 integrationer, og der kommer hele tiden nye til. Det samarbejde betyder, at vi kan sikre vores kunder en smidig og effektiv hverdag, når e-conomic integreres med andre førende systemer.

Har du brug for hjælp til at vælge? Få vejledning til at vælge det rigtige for jer Kontakt os