98 57 57 01

Dækker alle behov

Uniconta er et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle dine behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver dig komplet overblik over din virksomhedsøkonomi og kan hjælpe med at gøre din virksomhed mere effektiv og rentabel.

Fleksibelt

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Udviklet som app

Uniconta er en App, der afvikles ligesom Microsoft Office. Vi kører på PC eller Mac, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider. Du er ikke afhængig af en browser, der låser, ”glemmer data” eller smider dig af. Vi er ligesom en app på din smartphone eller tablet, derfor skal du først installere Uniconta på din PC.

Brugervenligt design

Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone, har du altid adgang til brugervenligt design. Uniconta er nemlig opbygget i responsivt design, således at løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Uniconta er udviklet af Erik Damgaard, der har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Har du brug for hjælp til at vælge? Få vejledning til at vælge det rigtige for jer Kontakt os